Tracker GPS Kandaraan ET-04_EC200 (4G)

Pedaran pondok:

Tracker wahana komunikasi 4G


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: > 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tracker GPS Kandaraan(ET-04)

    Spésifikasi

    ukuran

    100 * 48 * 20mm

    Tegangan Gawe

    DC: 7 ~ 60V

    Fuse Input

    2A

    Suhu ngagawekeun

    -20 ~ 75 ° C

    Kalembaban

    10% dugi ka 90%

    CPU

    QuecTel EC200

    Fitur GPS

    Sensitipitas akuisisi ulang: -160dBm

    Sensitipitas nyukcruk: -162dBm

    Akurasi tempat: 2 ~ 10 méter

    Akurasi itungan kagancangan: <0.1m / s

    Tingkat pembaruan pikeun milarian: 1 ~ 5Hz

    Abdi / O Palabuhan

    Standar: sambungan kabel 4

    1. Positip 6V-30V. Kawat beureum
    2. Négatip. Kawat hideung
    3. Kaluaran positip. Kawat konéng
    4. Detéksi input. Kawat héjo

    Sambungan éksténsif:

    • ADC (baca tegangan listrik)
    • Detéksi input # 2
    • Kaluaran négatip
    • SOS

    Ayeuna

    (@ 12V)

    Modeu bobo: 2 ~ 4mA

    damel Ayeuna: 45 ~ 120mA

     

    Pita frékuénsi:

    Pikeun EC200-CN

    LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B8

    LTE TDD: B34 / B38 / B39 / B40 / B41

    WCDMA: B1 / B5 / B8

    GSM: 900 / 1800MHz

     

    Pikeun EC200-EU

    LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28

    LTE TDD: B38 / B40 / B41

    WCDMA: B1 / B5 / B8

    GSM: 900 / 1800MHz

     

    Pamasangan:

    1. Kawat beureum nyambung ka 7V-60V positip.

    2. Kawat hideung nyambung ka taneuh

    3. Kawat konéng nyambung ka alat relay pin86. Pin85 nyambung ka taneuh.Pin 30 sareng 87A nyambung ka jalur pompa minyak dina séri.

    4. Kawat héjo nyambung ka ACC atanapi alat alarm séjén (nyaéta pikeun nyambungkeun batré panyimpenan 7V-60V atanapi dorongan pikeun ngaksés ACC sareng modeu alarm)

     

    Fitur utama:

    1. Ukuran leutik
    2. Lokasi anu leres
    3. Gampang masang
    4. Simpen data sacara otomatis nalika teu aya komunikasi GPRS
    5. Batré bawaan
    6. Modeu hemat daya
    7. Ngarojong protokol UDP & TCP

    Kauntungan:

    1. 7 ~ 60V input kakuatan lega
    2. Lokasi gancang sareng akurat
    3. Konsumsi kakuatan low
    4. Built-in reset controller mastikeun sistem henteu nyangkut
    5. Sensitipitas G-sénsor luhur
    6. Sekering pamulihan diri pikeun ngajagi sirkuit tina sirkuit pondok.

    Fungsi utama:

    1. Lacak GPS sareng A-GPS
    2. Nyukcruk Real-time
    3. Pager geo
    4. Jauh ngadalikeun bahan bakar / catu daya
    5. Detéksi hurung mesin
    6. Geter ngadeteksi alarm
    7. Langkung gancang waspada
    8. Waspada cut kakuatan éksternal
    9. Awas tingkat batréna handap
    10. Awas panto panto mobil (opsional)
    11. Alarm SOS (opsional)



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami