Tracker GPS wahana ET-01R

Pedaran pondok:

Tracker GPS wahana sareng sénsor infra red pikeun deteksi awak manusa


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: > 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kalayan sénsor infra merah, alat tiasa mendakan naha aya jalma anu kénca dina mobil saatos hurung, upami sababaraha murangkalih dikonci dina mobil sareng nyababkeun kacilakaan. Pamilik mobil tiasa nampi SMS alarm atanapi alarm tina APP.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami