Tracker GPS Kandaraan ET-01 W

Pedaran pondok:

Fungsi utama: (1) lacak LBS, GPS sareng A-GPS. (2) Nyukcruk waktu-nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar jauh / suplai kakuatan. (5) Detéksi hurung mesin. (6) Geter ngadeteksi alarm. (7) Langkung gancang peringatan. (8) Waspada cut kakuatan éksternal.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

ukuran 43 * 60 * 18mm
Tegangan Gawe DC: 6 ~ 30V
Fuse Input 2A
Suhu ngagawekeun -40 ~ 85 ° C
Kalembaban 10% dugi ka 90%
CPU MT6261D (260MHz)
Modul GSM Pamancar RF anu pas pisan sareng low noise pikeun aplikasi GSM / GPRS
Kaluaran pemancar ngadukung pita quad: 850/900/1800 / 1900MHz
Kelas GPRS 12
 
Modul GPS Set chip GPS: U-BLOX 8
Akuisisi gancang
suhu operasional ti -40 ° C dugi ka + 105 ° C, 
konsumsi ayeuna panghandapna
Sensitipitas navigasi: –167 dBm
Ningkatkeun imunitas macet, deteksi spoofing
 
Abdi / O Port 4 kabel I / O
1. Positip 6V-30V. kawat beureum
2. négatip. Kawat hideung 
3. Jauhna ngeureunkeun kakuatan mesin. Kawat konéng
4. ACC, mesin ignition ngadeteksi. Kawat héjo 
Ayeuna Modeu bobo: 4mA
damel Ayeuna: 60 ~ 150mA
Ngecas ayeuna: Max <500mA

 

Pamasangan:

1. Kawat beureum nyambung kana 6V-30V positip.

2. Kawat hideung nyambung ka taneuh.

3. Kawat konéng nyambung ka alat relay pin86. Pin85 nyambung ka taneuh. Pin 30 sareng 87A nyambung ka jalur pompa minyak dina séri.

4. Kawat héjo nyambung ka ACC atanapi alat alarm anu sanés (nyaéta nyambungkeun batré gudang 6V-24V atanapi dorongan pikeun ngaksés ACC sareng modeu alarm).

Fitur utama:

1. Ukuran leutik

2. Lokasi anu akurat

3. Gampang masang

5. Simpen data sacara otomatis nalika teu aya komunikasi GPRS

6. Batré internal (ngadukung waktos damel 3 jam saatos kakuatan éksternal pareum)

7. Modeu hemat daya

8. Ngarojong protokol UDP & TCP

Kauntungan:

1. Lokasi gancang sareng akurat.

2. konsumsi kakuatan low.

3. Kontrol ulang built-in mastikeun sistem henteu nyangkut.

4. Sensitipitas G-sénsor luhur.

5. Sekering pamulihan diri pikeun nyalindungan sirkuit tina sirkuit pondok.

Fungsi utama:

1. Lacak LBS, GPS sareng A-GPS

2. Nyukcruk waktu-nyata

3. Pager geo

4. Bahan bakar jauh / suplai kakuatan

5. Detéksi hurung mesin

6. Geter ngadeteksi alarm

7. Langkung gancang waspada

8. Waspada cut kakuatan éksternal

ET 01 W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami