Tracker GPS Kandaraan ET-01

Pedaran pondok:

Fungsi utama: (1) lacak LBS, GPS sareng A-GPS. (2) Nyukcruk waktu-nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar jarak jauh / suplai kakuatan (kedah sambung relay). (5) Detéksi hurung mesin. (6) Geter ngadeteksi alarm.
(7) Langkung gancang peringatan. (8) Waspada cut kakuatan éksternal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: > 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fungsi utama:

    • Lacak LBS, GPS sareng A-GPS

    • Nyukcruk waktu-nyata

    • Pager geo

    • Bahan bakar jarak jauh / suplai listrik (kedah sambung relay)

    • Detéksi hurung mesin

    • Geter ngadeteksi alarm

    • Langkung gancang peringatan

    • Waspada cut kakuatan éksternal

    Fitur utama:

    1. Ukuran leutik

    2. Lokasi anu akurat

    3. Gampang masang

    5. Simpen data sacara otomatis nalika teu aya komunikasi GPRS

    6. Batré internal (ngadukung waktos damel 3 jam saatos kakuatan éksternal pareum)

    7. Modeu hemat daya

    8. Ngarojong protokol UDP & TCP

    Kauntungan:

    • Lokasi gancang sareng akurat

    • Konsumsi kakuatan low

    • Built-in reset controller mastikeun sistem henteu nyangkut

    • Sensitipitas G-sénsor luhur

    • Sekering pamulihan diri pikeun ngajagi sirkuit tina sirkuit pondok

    pic1

    Anu leutik mangrupikeun élit nyata!

    pic2

    Alat gaduh batré cadangan kanggo mastikeun éta tiasa dianggo salami 3 jam deui upami kakuatan éksternal pareum.

    Pamasangan:

    1. Kawat beureum nyambung kana 6V-30V positip.

    2. Kawat hideung nyambung ka taneuh.

    3. Kawat konéng nyambung ka alat relay pin86. Pin85 nyambung ka taneuh. Pin 30 sareng 87A nyambung ka jalur pompa minyak dina séri.

    4. Kawat héjo nyambung ka ACC atanapi alat alarm anu sanés (nyaéta nyambungkeun batré gudang 6V-24V atanapi dorongan pikeun ngaksés ACC sareng modeu alarm).

    pic3

    Saatos nyambungkeun kabelna, cukup lebetkeun kartu SIM, alat bakal hurung. Gampang pikeun ngamimitian dianggo!

    pic4

    Catetan: alat moal baseuh ku hujan, sisi alat kalayan tandana "Sisi ka luhur ieu" kedah ka luhur, sareng teu aya lambar logam di luhur alat.

    Spesifikasi Téhnik:

    Ukuran: 40 * 58 * 14.5mm

    Tegangan kerja: 6 dugi 30V DC

    Sekering input: 2A

    Suhu ngagawekeun: -40 dugi ka 85 ° C

    Kalembaban: 10% dugi ka 90% RH

    CPU: MT6261D

    Modul GSM:

    • Pamancar RF noise anu pas pisan sareng low pikeun aplikasi GSM / GPRS
    • Kaluaran pemancar ngadukung pita quad: 850/900/1800 / 1900MHz
    •  Kelas GPRS 12

    Modul GPS:

    Set chip GPS: U-BLOX 8

    Akuisisi gancang

    suhu operasional ti -40 ° C dugi ka + 105 ° C, konsumsi ayeuna panghandapna

    Sensitipitas navigasi: –167 dBm

    Ningkatkeun imunitas macet, deteksi spoofing

    I / O port: 4 kabel I / O

    1. 6V positip dugi ka 30V, kawat beureum

    2. négatip, kawat hideung

    3. Jauh tina kakuatan mesin maot, kawat konéng

    4. ACC, mesin ngamimitian ngadeteksi, kawat héjo

    Ayeuna:

    • Modeu hemat daya: 4mA

    • Ayeuna damel: 60 dugi 150mA

    • Ngecas ayeuna: <500mA maksimum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami