Alat nyukcruk

Tracker wahana

Pelacak wahana GPS ngabantosan anjeun milarian sareng ngawas kendaraan anjeun kalebet mobil, truk, van, motor, jsb.

KingSword henteu ngan ukur nawiskeun alat pelacak GPS sareng fitur dasar sapertos

  • pamundut lokasi,
  • nyukcruk real-time,
  • gerakan / alarem geter,
  • alarem geofence,
  • deteksi hurung mesin,
  • leuwih alarm gancang,

tapi ogé ngadukung sababaraha fungsi deui, sapertos

  • audio monioring,
  • monitoring suhu,
  • monitoring bahan bakar,
  • Anu maca RFID,

jsb.

Dilengkepan pelacak GPS pikeun kendaraan, anjeun tiasa ningkatkeun kaamanan wahana anjeun, ningkatkeun tingkat pamulihan kendaraan anu dipaling sareng ngaoptimalkeun pangiriman kendaraan sareng ngalebetkeun.

158823641