Parangkat lunak nyukcruk

Sistem pelacak KingSword

Kalayan sistem pelacakan online, anjeun tiasa ngawas sareng ngatur alat anjeun ngalangkungan wéb atanapi Android / IOS APP.

Kami nyayogikeun Sistem Tracking GPS gratis (www.gps155.com), saderhana sareng gampang pikeun manajemén sareng lacak!

  • Sistem pelacakan basis wéb
  • Android APP
  • IOS APP

 

web interface

 

 

Pedaran

Nyukcruk Real-Time

Ngawaskeun kendaraan ku real-time

Sejarah

Muterkeun deui sajarah nyetir sareng tiasa ngekspor file laporan dina excel.

Manajemén Grup

Pamaké tiasa ngatur kandaraan ku nyetél sababaraha kelompok anu béda

Ngadalikeun online

Hurungkeun atanapi mareuman mesin liwat relay

Konpigurasikeun online

Konpigurasikeun alat ngalangkungan GPRS

Catetan alarm

Alarm anti maling, langkung alarm gancang, alarm cut listrik luar, jst.

Pager geo

Siapkeun zona pikeun ngawas kendaraan pikeun asup atanapi kaluar zona ieu.

Nyirian sareng ngukur jarak

Cirian poin dina peta sareng ngukur jarak antara 2 lokasi

   
   

 

 

service center