• Vehicle GPS Tracker ET-04_EC200 (4G)

    Tracker GPS Kandaraan ET-04_EC200 (4G)

    Tracker wahana komunikasi 4G
  • OEM service

    Jasa OEM

    Fungsi kalebet: (1) lSS, lacak GPS sareng A-GPS. (2) Pamundut lokasi. (3) Nyukcruk waktu-nyata. (4) Motong / teraskeun deui kakuatan mesin. (5) Pager geo. (6) Modeu hemat daya. (7) SENI & GELAP. (8) Monitor audio. (9) 2 cara ngobrol. (10) Daya éksternal pareum alarm. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm langkung gancang. (14) Alarm SOS. (15) Alarm tingkat batre daya / batré. (16) Fungsi nambahan séjén.
  • Vehicle GPS tracker ET-01R

    Tracker GPS wahana ET-01R

    Tracker GPS wahana sareng sénsor infra red pikeun deteksi awak manusa
  • Vehicle GPS Tracker ET-01 W

    Tracker GPS Kandaraan ET-01 W

    Fungsi utama: (1) lacak LBS, GPS sareng A-GPS. (2) Nyukcruk waktu-nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar jauh / suplai kakuatan. (5) Detéksi hurung mesin. (6) Geter ngadeteksi alarm. (7) Langkung gancang peringatan. (8) Waspada cut kakuatan éksternal.
  • Vehicle GPS Tracker ET-01

    Tracker GPS Kandaraan ET-01

    Fungsi utama: (1) lacak LBS, GPS sareng A-GPS. (2) Nyukcruk waktu-nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar jarak jauh / suplai kakuatan (kedah sambung relay). (5) Detéksi hurung mesin. (6) Geter ngadeteksi alarm.
    (7) Langkung gancang peringatan. (8) Waspada cut kakuatan éksternal.