• OEM service

    Jasa OEM

    Fungsi kalebet: (1) lSS, lacak GPS sareng A-GPS. (2) Pamundut lokasi. (3) Nyukcruk waktu-nyata. (4) Motong / teraskeun deui kakuatan mesin. (5) Pager geo. (6) Modeu hemat daya. (7) SENI & GELAP. (8) Monitor audio. (9) 2 cara ngobrol. (10) Daya éksternal pareum alarm. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm langkung gancang. (14) Alarm SOS. (15) Alarm tingkat batre daya / batré. (16) Fungsi nambahan séjén.