Jasa OEM

Pedaran pondok:

Fungsi kalebet: (1) lSS, lacak GPS sareng A-GPS. (2) Pamundut lokasi. (3) Nyukcruk waktu-nyata. (4) Motong / teraskeun deui kakuatan mesin. (5) Pager geo. (6) Modeu hemat daya. (7) SENI & GELAP. (8) Monitor audio. (9) 2 cara ngobrol. (10) Daya éksternal pareum alarm. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm langkung gancang. (14) Alarm SOS. (15) Alarm tingkat batre daya / batré. (16) Fungsi nambahan séjén.


Detil Produk

Tanda Produk

Jasa OEM

Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun produk komunikasi anu aya hubunganana sareng pelacakan

Fungsi kalebet:

● Lacak LBS, GPS sareng A-GPS

● Patarosan lokasi

● Nyukcruk waktu-nyata

● Motong / teraskeun deui kakuatan mesin

● Pager geo

● Modeu hemat daya

● ARM & POE

● Monitor audio

● 2 cara nyarios

● Daya éksternal pareum alarm

● Alarm geter

● Alarm gerakan

● Alarm langkung gancang

● Alarm SOS

● Alarm tingkat batre daya / batré

● fungsi nambahan séjén

Téhnik komunikasi kaasup:

● GSM / GPRS

● Wi-Fi

● Bluetooth

● RF

Parangkat lunak nyukcruk

● Antarbeungeut ngalacak wéb

● Android / IOS APP

Prosés OEM

 lichengtu

OEM Service1
OEM Service2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami