Warta Industri

  • Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor

    Numutkeun laporan ti perusahaan data sareng analisis GlobalData, raksasa téknologi Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor. Warta éta mangrupikeun ancaman anu teu diarepkeun pikeun perusahaan asuransi sanés anu kedah ngalangkungan sataun anu nangtang sapanjang pandemi COVID-19. Endah ...
    Maca deui