Warta Perusahaan

  • Tracker KingSword kalayan komunikasi 4G bakal sumping gancang

    Saatos waktos anu lami ngembangkeun sareng uji coba, produk 4G bakal dina tahap produksi massal énggal. Sanaos ngan mangrupikeun vérsi dasar, éta ngagaduhan sadaya fungsi ET-01 sareng tiasa ngadukung input kakuatan voltase anu langkung luhur. Ieu di handap aya sababaraha perkenalan singget. ...
    Maca deui