Tracker KingSword kalayan komunikasi 4G bakal sumping gancang

Saatos waktos anu lami ngembangkeun sareng uji coba, produk 4G bakal dina tahap produksi massal énggal. Sanaos ngan mangrupikeun vérsi dasar, éta ngagaduhan sadaya fungsi ET-01 sareng tiasa ngadukung input kakuatan voltase anu langkung luhur. Ieu di handap aya sababaraha perkenalan singget.

Pilihan frékuénsi:

• Pikeun modul EC200-CN

LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B8

LTE TDD: B34 / B38 / B39 / B40 / B41

WCDMA: B1 / B5 / B8

GSM: 900 / 1800MHz

• Pikeun modul EC200-EU

LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28

LTE TDD: B38 / B40 / B41

WCDMA: B1 / B5 / B8

GSM: 900 / 1800MHz

abdi/ O palabuhan

• Input positip pikeun catu daya (dukungan 7 dugi 60V)

• Input négatip pikeun catu daya

• Kaluaran positip pikeun jauh ngeureunkeun kakuatan mesin

• Input positip pikeun mesin ngadeteksi mesin

Palabuhan ngalegaan (opsional)

• 1 input positip pikeun maca tegangan listrik

• 1 input négatip pikeun konci SOS

Fitur utama:

• Lokasi anu akurat

• Mudah dipasang

• Batré bawaan

• Ngarojong komunikasi UDP & TCP

Fungsi utama:

• GPS sareng pelacakan A-GPS

• Nyukcruk waktu-nyata

• Pager geo

• Modeu alarm anti maling

• Modeu hemat daya

• Bahan bakar jarak jauh / suplai listrik (kedah sambung relay)

• Detéksi hurung mesin

• Detéksi geter

• Langkung gancang peringatan

• Waspada cut kakuatan éksternal

• Awas tingkat batréna handap


Pos waktos: Jun-06-2020