Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor

Numutkeun laporan ti perusahaan data sareng analisis GlobalData, raksasa téknologi Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor.
Warta kasebut nimbulkeun ancaman anu henteu dihoyongkeun pikeun perusahaan asuransi sanés anu kedah ngalangkungan sataun anu nangtang sapanjang pandemi COVID-19.
Éntri Amazon kana pasar asuransi bakalan ngabantosan ekspektasi konsumén pikeun mésér produk asuransi ti perusahaan sanés tradisional.
Amazon sanés ngan ukur hiji, sabab perusahaan téknologi luhur global anu sanés (sapertos Google, Amazon, sareng Facebook) ogé ngagaduhan basis nasabah anu ageung anu tiasa aranjeunna anggo nalika ngajual asuransi.
Paduli basa konsumén ayeuna, survey nunjukkeun yén jalma-jalma masih hoream mésér ti aranjeunna.
Survey Konsumén Asuransi UK UK GlobalData urang 2019 mendakan yén 62% konsumén langkung resep henteu mésér produk asuransi ti Amazon. Nya kitu, 63%, 66% sareng 78% konsumén moal mésér asuransi ti Google, Apple sareng Facebook masing-masing.
Analis asuransi GlobalData Ben Carey-Evans nyarios: "Raksasa téknologi ieu ngaluncurkeun produk ieu di India, tapi ruang lingkup bisnis na lega pisan, anu antukna tiasa ngajantenkeun pesaing anu kuat pikeun perusahaan global anu didirikeun.
Sajauh ieu, asuransi mobil parantos janten salah sahiji ti saeutik seri produk anu kawilang jarang kapangaruhan ku COVID-19. Nalika jalma kirang ngarambat, jumlah klaim parantos turun sacara signifikan. Nanging, perusahaan asuransi moal ngabagéakeun persaingan tambahan ieu, sabab penjualan mobil diperkirakeun turun saatos pandemi nalika konsumen teras damel ti bumi. ”
Yasha Kuruvilla, analis asuransi di GlobalData, nambihan: "Kusabab para nasabah hoream mésér asuransi ti perusahaan téknologi, éta mangrupikeun strategi anu langkung saé pikeun kerjasama sareng panyadia pihak katilu, sahenteuna dugi ka janten nami perusahaan asuransi anu dikenal.
"Kemitraan Amazon sareng perusahaan téknologi asuransi Acko tinimbang perusahaan anu didirikeun ogé nyorot kana pangecér pikeun damel sareng perusahaan digital sareng lincah. Ieu henteu ngan ukur bakal langkung neken perusahaan-perusahaan anu aya, tapi sanés ngan kusabab pasar urang Éntri anu énggal, sareng upami aranjeunna hoyong damel sareng perusahaan téknologi pikahareupeun anu sanés dina bisnis asuransi, aranjeunna ogé kedah digital. "
Pengumuman munggaran nunjukkeun yén Amazon bakal asupkeun industri asuransi properti sareng properti dikaluarkeun dina Méi 2019.
Kami gaduh langkung ti 150.000 pamiarsa berita reasuransi bulanan sareng langkung ti 13.000 palanggan email sadidinten. Inpormasi iklan tiasa dipendakan di dieu.
Kami ogé nyebarkeun Artemis.bm, penerbit terkenal berita industri, data sareng wawasan anu aya hubunganana sareng beungkeut bencana, jaminan anu aya hubunganana sareng asuransi, konverénsi asuransi asuransi jiwa, transfer résiko asuransi jiwa sareng manajemén résiko cuaca. Ti saprak dileupaskeun 20, kami ngaluarkeun sareng ngoperasikeun Artemis. Mangtaun-taun ka pengker, aya sakitar 60,000 pamaca per bulan.
Anggo formulir kontak kami pikeun ngahubungi langsung. Atanapi mendakan sareng nuturkeun berita asuransi deui dina média sosial. Kéngingkeun berita asuransi liwat email di dieu.
Sadaya eusi hak cipta © Steve Evans Ltd. 2020. sadaya hak ditangtayungan. Steve Evans Ltd. (Steve Evans Ltd.) didaptarkeun di Inggris kalayan nomer 07337195, privasi halaman wéb sareng cookie Bantahan


Waktos Post: Sep-16-2020