Padamelan

Asistén penjualan

Anjeun kedah gaduh:

1 education Pendidikan perguruan tinggi, pangalaman dina penjualan jaringan langkung dipikaresep;
2 iliar Akrab sareng promosi wéb, dalit sareng prosés ngawangun situs;
3 skill Kaparigelan alus pikeun parangkat lunak Kantor, sapertos WORD, EXCEL, OUTLOOK, sareng terang sababaraha kamampuan dasar pikeun ngolah gambar;
4 、 Kamampuh diajar, kerja keras, kersa sareng ngembangkeun umum sareng perusahaan;
5 skilled Alus komunikasi basa Inggris anu saé langkung dipikaresep;

Upami anjeun resep kana posisi kami sareng nyumponan sarat dasar kami, punten kirimkeun CV anjeun ka info@k-swd.com, atanapi langsung kontak kami!