FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Kami ngarékoméndasikeun MOQ sahenteuna 5 sét sanés biaya pengiriman meureun langkung luhur tibatan barangna.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta ngeunaan 1 atanapi 2 dinten;
Pikeun kuantitas dihandap 2000 sét, waktos kalungguhan nyaéta 3-5 dinten;
Pikeun kuantitas antara 2000 dugi ka 5000 sét, waktos kalungguhanana nyaéta 5-15 dinten;
Leadtime pikeun produk anyar anu diperyogikeun kedah dikonfirmasi deui.
Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal.
Pamayaran 100% sateuacan produksi atanapi kintun upami nilai total kirang ti 2500 USD
Pamayaran 30% sateuacan produksi upami nilai total di luhur 2500 USD, sareng kasaimbangan 70% sateuacan kintun.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Paket khusus sareng syarat pengemasan non-standar tiasa janten biaya tambahan.

Hoyong damel sareng urang?