Tentang Kami

Perkenalan Perusahaan

 

KingSword Comtech (Shenzhen) Co., Ltd. utamina nguruskeun produk produk kaamanan mobil, sapertos alat pelacak GPS, kotak hideung mobil sareng asesoris anu aya hubunganana. Kami parantos ngalaman insinyur sareng damel sareng supplier komponén éléktronik anu saé. Widang aplikasi kami dugi ti kandaraan anti maling dugi ka manajemén logistik, kaamanan kauangan sareng kaamanan pribadi.

Ayeuna KingSword berkembang salaku kamekaran industri kaamanan, sareng bakal salawasna nyayogikeun palanggan sareng solusi propésional, produk anu saé sareng jasa gancang.

 

about us pic1

Misi urang

Kami bakal salawasna nyayogikeun palanggan sareng solusi propésional, produk anu saé sareng jasa gancang

Motto Kami

Janten filial ka sepuh, hormat ka kolega,

kudu satia kana profési, satia ka konsumén sareng pemasok,

janten santun kana kecap sareng tingkah laku, janten séhat kana kamashuran sareng kauntungan,

janten saderhana dina tuangeun sareng pakean, isin kana boros sareng korupsi.

Sadayana tiasa Gampang

Kami nyayogikeun solusi propésional

Kami gaduh langkung ti 7 taun pangalaman dina pamekaran produk komunikasi sareng pabrik

 

xunpanpic

Pabrik

factory

Sertipikat