Langkung Produk

  • about us pic1
  • Semi Truck Parked on rest area

Naha Pilih Kami

KingSword Comtech (Shenzhen) Co., ltd utamana nguruskeun produk produk kaamanan mobil, sapertos alat pelacak GPS, kotak hideung mobil sareng asesoris anu aya hubunganana. Kami parantos ngalaman insinyur sareng damel sareng supplier komponén éléktronik anu saé. Widang aplikasi kami dugi ti kandaraan anti maling dugi ka manajemén logistik, kaamanan kauangan sareng kaamanan pribadi.
Ayeuna KingSword berkembang salaku kamekaran industri kaamanan, sareng bakal salawasna nyayogikeun palanggan sareng solusi propésional, produk anu saé sareng jasa gancang.

Warta Perusahaan

Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor

Numutkeun laporan ti perusahaan data sareng analisis GlobalData, raksasa téknologi Amazon ngarencanakeun lebet kana pasar asuransi mobil sareng motor. Warta éta mangrupikeun ancaman anu teu diarepkeun pikeun perusahaan asuransi sanés anu kedah ngalangkungan sataun anu nangtang sapanjang pandemi COVID-19. Endah ...

Tracker KingSword kalayan komunikasi 4G bakal sumping gancang

Saatos waktos anu lami ngembangkeun sareng uji coba, produk 4G bakal dina tahap produksi massal énggal. Sanaos ngan mangrupikeun vérsi dasar, éta ngagaduhan sadaya fungsi ET-01 sareng tiasa ngadukung input kakuatan voltase anu langkung luhur. Ieu di handap aya sababaraha perkenalan singget. ...